Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tja, het is ooit een kever geweest.....
#1
kleine 20jaar geleden het motorrijden opgezegd en een Ruska Super gekocht, daarna ivm gezinsuitbreiding een 181 en toen ook een keer een grote mond gehad en een gestrand restauratieproject gekocht. De buggy en de Kubel zijn allang weg, tijdje aan het 4x4en geweest maar deze is altijd gebleven. Mocht toen alleen van het vrouwtje als die rose zou worden. Werd dus een rose kever met een Baja achterkant, daarna aan een voorkant van een Baja set kunnen komen en toen werd het een paarse Baja. 

En daarna samen met de buizentovenaar een lang gekoesterde droom op de weg gezet. De baja set leeft verder bij de buizentovenaar op de breedste Baja die de RDW ooit gezien heeft en hebben we met mijn wagen ook een paar verwarde RDW blikken doorstaan.
[Afbeelding: 20180902_171020.jpg]
 
inmiddels is droom 2 ook al verwerkt en hangt er een waterkoker achter in de vorm van een hart uit een Golf 1.5  
Helaas heeft die Golf blijkbaar een heel zwaar leven achter de rug want erg fris is dat blok niet meer. Maar het rijdt en ondertussen kijk ik rond voor weer een ander blok.
Inmiddels kruipt het virus waar het niet gaan kan en is mijn oudste zoon al 1,5jaar bezig om een baja naar zijn smaak op de weg te zetten.
Antwoord
#2
Zo Paul, dat is ook een stoer ding geworden zeg. Leuk om te lezen dat je zo enthousiast bezig bent en je zoon inmiddels ook.
Antwoord
#3
Welkom, Paul. Zo, lekker technisch bezig!
Antwoord
#4
Hee Paul
Zie nu pas dat jij ook hier aanwezig bent (geweest)
wordt tijd dat die Waterkoker eens betrouwbaar wordt. en dat je weer lol met dat ding kan gaan maken!

Hier nog een foto van een leerzaam moment voor de RDW. Hij voldeed wel aan de RDW regels en ze konden hem wel goedkeuren Big Grin


   
Antwoord
#5
Leuk ding!

Welkom hier!
Antwoord


Ga naar locatie:


Gebruikers die dit topic lezen: 1 gast(en)